Długo wyczekiwany przez nas wieczór nadszedł 9 lutego 2019r. O godzinie 19:00 w Bałtowskim Zapiecku zabrzmiały pierwsze bębny poloneza. Podekscytowani uczniowie oraz ich partnerzy tanecznym krokiem zaszczycili parkiet, a wszystkiemu przyglądało się grono pedagogiczne oraz licznie zebrani rodzice i przyjaciele. Po wzruszających przemówieniach i truskawce skąpanej w lampce szampana nadszedł czas na rozpoczęcie zabawy i kosztowanie bałtowskich specjałów, których smaki przypadły nam do gustu i rozpieszczały podniebienia przez całą imprezę.
Na stołach mogliśmy znaleźć sałatki, deskę mięs pieczonych i serów, przystawki takie jak koreczki warzywne, tortille, tarty czy nuggetsy oraz kącik kawowy z wyśmienitymi wypiekami i musami.
Na stołach mogliśmy znaleźć sałatki, deskę mięs pieczonych i serów, przystawki takie jak koreczki warzywne, tortille, tarty czy nuggetsy oraz kącik kawowy z wyśmienitymi wypiekami i musami.
Ten wieczór na zawsze pozostanie w naszej pamięci, będziemy wspominać go z ogromnym sentymentem. Tymczasem rozpoczynamy przygotowania do majowych zmagań z maturą.
Powodzenia!
Powodzenia!
(zdjęcia i tekst Gabriela Ilis, Wiktoria Wilczyńska)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz